Skip to main content

Στείλτε 100% δωρεάν SMS

smsΜε εφαρμογές όπως το WhatsApp, το Viber, το Skype κλπ για smartphones, πολλοί άνθρωποι εξοικονομούν πολλά χρήματα διότι τα μηνύματα που στέλνονται και λαμβάνονται από τις εφαρμογές αυτές είναι σχεδόν δωρεάν. Ωστόσο, αυτές οι εφαρμογές βασίζουν την αποστολή τους σε διαδικτυακά δεδομένα και όχι μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Εάν δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet για το smartphone, τα μηνύματα δεν μπορούν να αποστέλλονται ούτε να λαμβάνονται πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει στην καθυστέρηση της λήψης του μηνύματος.


Όπως είπα προηγουμένως τα SMS είναι μερικές φορές πιο αξιόπιστα από ό, τι τα μήνυματα μέσω εφαρμογών, αλλά έχουν κάποιο κόστος. Μπορείτε να βρείτε πολλές ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν δωρεάν υπηρεσία αποστολής SMS, αλλά δυστυχώς οι περισσότερες από αυτές δεν λειτουργούν. Μπορείτε να δοκιμάσετε να στείλετε ένα δοκιμαστικό μήνυμα SMS στον εαυτό σας και ίσως δεν θα το πάρετε  ποτέ το οποίο σας κάνει και αναρωτιέστε αν μόλις γραφτήκατε  σε κάποια υπηρεσία συλλογής αριθμών κινητών τηλεφώνων για σκοπούς spamming. Μετά τη δοκιμή αρκετών ιστοσελίδων, βρήκα επιτέλους μία που κάνει αυτό που ισχυρίζεται …στέλνει SMS εντελώς δωρεάν!

Η e-FreeSMS.com είναι σε θέση να στείλει δωρεάν SMS σε όλο τον κόσμο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν απαιτεί την εγγραφή και μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να στέλνετε SMS συμπληρώνοντας τη φόρμα. Πρώτα θα πρέπει να επιλέξετε τη χώρα όπου ο κωδικός χώρας συμπληρώνεται αυτόματα για να αποφευχθούν λάθη. Στη συνέχεια εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να στείλετε το SMS, το μήνυμα σας περιέχει κατ ‘ανώτατο όριο των 140 χαρακτήρων, πληκτρολογήστε τον κωδικό CAPTCHA και πατήστε το κουμπί Αποστολή. Τέλος το μήνυμα έχει παραδοθεί !

Τα αρνητικά της συγκεκριμένης λύσης όπως σε όλα τα δωρεάν είναι ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε όνομα αποστολέα θα παραδοθεί το SMS με άγνωστο αριθμό, δεν στέλνει ελληνικούς χαρακτήρες και στο τέλος του μηνύματος θα έχει και κάποιο διαφημιστικό link προκειμένου να βγάλει και αυτή η υπηρεσία κάπως τα έξοδα της. Για επαγγελματικές λύσεις θα πρέπει να ψάξετε σε λύσεις επί πληρωμή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *