Skip to main content

Πρόγραμμα προστασίας για παιδια

block-pornΤο internet έχει πλέον μπει στην καθημερηνότητα μας και μας κρατάει όλο και περισσότερες ώρες προσηλωμένους μπροστά σε έναν υπολογιστή. Όπως όλα έτσι και αυτό έχει τις παγίδες του και τα επικίνδυνα σημεία που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα αν υπάρχει μικρό παιδί που έχει πρόσβαση στον υπολογιστή. Προσοχή το άρθρο αυτό δεν είναι μόνο για να προστατέψετε τα μικρά παιδιά αλλά και τα μεγάλα παιδιά και εσάς !

Πως θα Μπλοκάρετε τα site με πορνό, τζόγο, βία, ναρκωτικά, έγκλημα και κακόβουλο υλικό στους υπολογιστές σας.

Θα σας πω 4 δωρεάν DNS services για να μπλοκάρετε το πορνό από τον υπολογιστή σας.

1. OpenDNS

Το OpenDNS είναι ένα από τα πρώτα site που προσέφεραν δωρεάν προστασία. Έχει αλλάξει το τρόπο που λειτουργούσε παλιά πλέον είναι ποιο εύκολο να στηθεί η προστασία που θέλετε διαλέγοντας από συγκεκριμένες κατηγορίες που θέλετε να αποκλείσετε. Επίσης μπορείτε εύκολα να προσθέσετε σε μία λίστα ποια άλλα site δεν θέλετε να έχετε πρόσβαση.

2. Norton ConnectSafe

Η γνωστή σε όλους εταιρία παρέχει και δωρεάν προστασία από τα κακόβουλα site. Έχει τρεις επιλογές, η πρώτη είναι προστασία από malware, phising, και κακόβουλα sites, η δεύτερη έχει ότι και η πρώτη συν τα site με πορνογραφικό περιεχόμενο και η τρίτη έχει όλα τα προηγούμενα συν το ότι αποκλείει επίσης και ότι θεωρείτε “μη οικογενειακό” δηλαδή τον τζόγο, ναρκωτικά, έγκλημα…

3. Metacern DNS

Η συγκεκριμένη εταιρία δίνει πρόσθετο για τους περιηγητές firefox Και safari και μπλοκάρει οτιδήποτε έχει στην λίστα του. Δεν είδα κάτι για DNS αν και νομίζω πως θα το προσφέρει και αυτό ως λύση στο μέλλον

4. SentryDNS

Παρέχει προστασία από πορνό, malaware, phishing παράνομα downloads και έναν μεγάλο αριθμό κακόβουλων site  δωρεάν Δίνει επίσης αρκετές επιλογές στους χρήστες αν κάνουν εγγραφή.

Αυτές είναι οι προτάσεις μου για να προστατέψετε εσάς και τα παιδιά σας από τους χιλιάδες κινδύνους του διαδικτύου.

κακόβουλα site, Πρόγραμμα προστασίας για παιδια, προστασία από ιούς, προστασία από πορνό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *