Πως βγάζω χρήματα από ένα site;

βγάλτε χρήματα από το internet

Έχοντας χρόνια πείρα πάνω στο internet και στους τρόπους που μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα από το διαδίκτυο σας διαβεβαιώ πως υπάρχουν χιλιάδες εύκολοι τρόποι να βγάλετε χρήματα και εγώ απλά τώρα γράφοντας αυτό το άρθρο κάνω το χόμπι μου ενώ έχω πλουτίσει και απολαμβάνω το πρωινό μου στην Καραϊβική.

Όλοι έχουμε σκεφτεί να βρούμε μία ιδέα που θα μας αποδώσει χρήματα βέβαια στο ιντερνετ έχει παραγίνει… κάθε μέρα σχεδόν κάποιος σκέφτεται να φτιάξει και έναν τοπικό κατάλογο και να βγάζει από τις διαφημίσεις. Αποτέλεσμα… να μην υπάρχει κανένας σοβαρός κατάλογος.

Εν συντομία θα σας περιγράψω μέσω διαλόγου πως αρχίζει και πως τελειώνει κάθε επίδοξη προσπάθεια για εύκολο χρήμα …

– Είχα μία καλή ιδέα για να βγάλουμε χρήματα θα κάνουμε “αυτό” το site στο internet … θα βγάλουμε πολλά λεφτά   (ενθουσιασμός)
– Ωραία αυτό το site θα στοιχίσει μόνο 5.000  ευρώ  (προσγείωση)
– Άσε να το σκεφτώ καλύτερα …. (Λογική σκέψη και καθαρότερη κριτική)

Θα σας πω το μυστικό βέβαια για το πως να βγάλετε χρήματα από το internet …  Επενδύστε, καινοτομήστε, ρισκάρετε, συνεργαστείτε

Για να έχει ελπίδες κάποιος να βγάλει χρήματα από ένα SITE θα πρέπει να ξέρει το αντικείμενο και να ασχολείται  πολλές ώρες με το site. Ίσως να είναι απαραίτητο να επενδύσει και χρήματα στην αρχή.

 

κατασκευή ιστοσελίδας, λεφτά από internet, χρηματα από site

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σύμβουλος διαδικτύου | 2022